1112. Budapest, Péterhegyi út 71.
Tel/Fax: +36 1 227-58-10
E-mail:
GPS: N: 47° 26’ 43.88’’ E: 19° 0’ 46.88’’
Bittmárk Kress elektromos szerszámok Facebook oldalunk

Fő partnereink

Kress logoKress elektromos kéziszerszámaink profi minőségűek, ipari használatra tökéletesen alkalmazhatóak. Pneumatikus fúró- és vésőkalapácsok, fúró- és csavarozógépek, akkus gépek, sarokcsiszolók, fűrészek, porszívók széles választékát kínáljuk a különböző iparágakban dolgozó szakembereknek.

Az aktuális KRESS katalógust ide kattintva tekintheti meg.

 

EinhellAz Einhell, olyan kedvező ár-érték arányú termékeket fejleszt és forgalmaz, amelyek minden háztartási, ház körüli és kerti munkára megfelelő megoldást nyújtanak és maximálisan alkalmazkodnak a legújabb vevői elvárásokhoz. A cég termékfejlesztési politikájának alapját a gyorsaság, a rugalmasság és az innováció jelentik, a termékminőség mellett a design-ra is kiemelt hangsúlyt fektetnek

 

Fischer logoFischer Magyarország, professzionális műanyag és fém dübel családokkal, injekciós rögzítéssel, szigetelőanyag rögzítéssel, fúrófejekkel, szigetelő és tömítő anyagokkal foglalkozik.

 

Berner logoBerner az asztalosműhelyeknek, víz-, villany-, klíma- és fűtésszerelőknek, valamint mély- és magasépítőknek kínálja termékeit.

 

Stanley logoStanley profi kéziszerszámaink használatával nemcsak időt és energiát takarítanak meg, hanem minőségi szerszámokkal dolgozhatnak, melyek időállóak és strapabíróak.
Az angol gyártó mérőszalagokkal, fogókkal, dugókulcs fejekkel és hajtókarokkal, fűrészekkel és egyéb kéziszerszámokkal képviselteti magát cégünknél.

 

Sola logoSola vízmértékeink, mérőszalagjaink, simító- és lehúzóléceink kiválő minőségűek. Nagy választékban áll az Ön rendelkezésére.

 

Topex logoTopex szerszámaink különböző minőségben és választékban találhatóak meg termékeink között.

 

ACO logoAz ACO Magyarország, polimerbeton vízelvezető folyókarendszerekkel, benzin és olajleválasztó berendezésekkel, szivárgó és szikkasztórendszerekkel, műanyag ereszcsatorna-rendszerrel, PVC trapézlemezekkel és polikarbonát lapokkal, pinceablak és világítóakna-rendszerek forgalmazásával foglakozik.

 

Mester logoMester professzionális tömítő-, fugázó- és ragasztó- anyagokat gyártó cég, számos termékét kínáljuk Önöknek. Szilikonok, színes tömítők, fürdőszobai szilikonok, PUR-habok, vásárolhatók meg cégünknél.

 

Trilak logoTrilak, Magyarország vezető festékgyára, a festőmesterek, lakosság és az építőipar kiszolgálására. Alapozókkal , és fedőfestékek széles választékával szolgálunk.

 

Yato logoYato, lengyel cég, viszonylag új, minőségi szerszámokkal, imbusz, és dugókulcs készletekkel, kiegészítőkkel tört be a hazai piacra.

 

Tyrolit logoTYROLIT Schleifmittelwerke Swarovski KG Európa piacvezető köszörűszerszám gyártójaként, a köszörűszerszám gyártásban és forgalmazásban szerzett több mint 80 éves tapasztalatával, innovatív szellemiségével és maximális vevőközpontúságával áll a vevőink rendelkezésére.

 

Török logoTörök Kft, kézi-köműves-ács szerszámok, barkács felszerelések magyarországi élforgalmazója. Óriási választékkal és lehetőségekkel, széles körű szolgáltatásaival járul Cégünk működéséhez.

 

Prímagáz logoPrímagáz Zrt, A PB-gázpalackok népszerűségének titka abban rejlik, hogy széles körűen, a mindennapi élet szinte összes területén használhatók.

 

Rehau logoRehau polimer alapú rendszerei tökéletes vízkörforgást valósítanak meg a víz forrásától a felhasználás helyén át, egészen a keletkezett szennyvíz kezeléséig. Ezt a komplett rendszert még kiegészítik egyéb vizkezelési rendszerek, mint az esővízkezelő rendszerek, melyek gondoskodnak a csapadékvíz előtisztításáról, felhasználásáról, vagy a talajba való visszavezetéséről.